Autor:
Andero Kalju

Tartu Ülikoolis algab matemaatika riigieksamiks ettevalmistav kursus

30. novembril algab Tartu Ülikoolis taas matemaatika riigieksamiks ettevalmistav kursus, mis aitab abiturientidel kinnistada oma matemaatikateadmisi. 

Veebikursus annab laia matemaatika riigieksamiks valmistujatele hea võimaluse täiendada ülesannete lahendamise oskusi ning saada eksami kohta süstematiseeritud teadmisi ja praktilisi nõuandeid. 

Veebipõhine õpe on mugav ja nii saavad osaleda gümnasistid üle kogu Eesti. Ülesanded ja nende lahendused avanevad osalejatele kursuse käigus ning jäävad veebi üles kursuse lõpuni,“ ütles Tartu Ülikooli matemaatika ja statistika instituudi matemaatikahariduse lektor Kerli Orav-Puurand. 

Kogu kursuse maht on 80 akadeemilist tundi, sh 70 tundi auditoorset ja 10 tundi iseseisvat tööd. Õpilaste toetamiseks toimuvad neljapäevaõhtuti konsultatsioonitunnid, kus vastatakse küsimustele ja selgitatakse ülesannete lahendusi,“ lisas Orav-Puurand. 

Kursus kestab 30. novembrist 16. maini ja selle hind on 275 eurot. Kursust korraldab Tartu Ülikooli matemaatikahariduse keskus. 

Lisateavet saab lugeda Tartu Ülikooli õppeinfosüsteemist, kus on võimalik ka registreeruda.  

 

P.S. Kitsa matemaatika riigieksamiks ettevalmistavale kursusele saab registreeruda märtsis.

Teadusmalev 2024 - Tartu Ülikool - Tartu observatoorium

Teadusmalevasse saab kandideerida kuni 14. aprillini

Robotont ja robootika kaasprofessor Karl Kruusamäe

Tootmises vajalike andmepõhiste rakendustehnoloogiate arendamine Ida-Virumaal

A girl standing

IT päev tüdrukutele