Autor:
Seiklushunt

Kevadine orienteerumine kestab 12. juunini

Suure huvi tõttu saab ülikooli raamatukogu 220. aastapäevale pühendatud orienteerumisrada läbida veel kaks nädalat.

Orienteerumisrada viib punktidesse, mis kõik on ühel või teisel moel raamatukoguga seotud. Rajal on kokku 21 punkti, mis viivad osaleja rännakule läbi raamatukogu ajaloo ja aitavad avastada raamatukogu lugu. 

Kui registreerite enda osaluse, saate meiega jagada mõnda toredat raamatukoguga seotud hetke või lugu. Kõigi vahel, kes oma elamuse kirja panevad, loosime välja ülikooli meeneid. Kui orienteerute mitmekesi, pange kirja kõigi nimed, siis osalevad loosimisel kõik meeskonnaliikmed.  

Kui soovid, jaga pilti orienteerumisraja läbimisest ka Facebooki sündmuse lehel. 

Kuidas orienteerumine käib? 

  • Prindi kaart välja (allalaadimine võtab veidi aega) või võta see ülikooli peahoone (Ülikooli 18), Delta keskuse õppe- ja teadushoone (Narva mnt 18), Biomeedikumi (Ravila 19), ülikooli raamatukogu (W. Struve 1) või Vanemuise 46 õppehoone valvelauast. Soovi korral saad kaardi ka nutitelefoni laadida. 
  • Enne rajale minekut vii ennast kurssi leppemärkide süsteemiga
  • Rajal on 21 kontrollpunkti, mida võib läbida endale sobivas järjekorras. 
  • Laadi oma telefoni ruutkoodi (QR-koodi) lugemise rakendus või kontrolli, kas Su telefonis on vajalik funktsioon olemas. Kontrollpunkti jõudes pildista seal olevat ruutkoodi. 
  • Rada kulgeb majade vahel, tänavatel, rohealadel jm avalikus ruumis. Ole liikluses ettevaatlik! Pane tähele, et rajal ette sattuvatest objektidest (nt kõrged aiad, müürid, lillepeenrad või hekid) ei tohi otse üle minna. Samuti on keelatud siseneda eramajade või asutuste hoovidesse, kui need on tähistatud asjaomase leppemärgiga. Keeldu tähistavad märgid tunned kaardil ära jämeda musta joone (aed, müür) ja samblarohelise värvuse järgi. 

Mõnusat seiklemist raamatukogu ajaloo radadel!  

Image
orienteerumiskuu 2022 mai
Sügisesel orienteerumisel saab avastada lugusid Toomemäe minevikust.

Sügisesel orienteerumisel saab avastada lugusid Toomemäe minevikust

Naine koos kellaga.

Tänavuse orienteerumisüritusega tähistatakse psühholoogia eriala esimese lennu lõpetamise 50. aastapäeva

Tartu Ülikooli maskott Tiksu kevadjooksul

Ülikoolipere on oodatud kevadjooksule