Autor:
Andero Kalju

Keemiakursus aitab valmistuda sisseastumiskatseteks

4. aprillil alustab gümnasistidele mõeldud e-kursus „Huvitav keemia“, mille abil on võimalik ennast ette valmistada  sisseastumiskatseteks. Samal ajal saavad oma kursust keemias võtta ka põhikooliõpilased.

Kursused toimuvad täielikult veebis kaheksa nädala vältel. Kogu materjal on õpilastele vabalt kättesaadav iseseisvalt kordamiseks ja omandamiseks. Igal nädalal toimub ka veebitund, mille raames lahendatakse ülikooli õppejõu eestvedamisel vastava nädala teemat käsitlevaid ülesandeid ja jagatakse pisikesi nippe ja trikke. Lisaks paljudele keemiateadmistele, mida kursuse raames saab, väljastatakse edukalt Moodle’i kursuse läbinud õpilastele ka tunnistus kursuse lõpetamise kohta.

Kursus toimub 4. aprillist 29. maini veebis. Täpsem lisainfo on siin

Keemia kursus põhikooliõpilastele 4.0429.05

Kursuse eesmärgiks on anda süstemaatiline ülevaade põhikooli keemias käsitletavatest teemadest. Õppijad saavad vaadata videoid, lugeda õppematerjale, sooritada automaatkontrolliga harjutus- ja kontrollteste, esitada foorumites õppejõududele teemade kaupa küsimusi. Õppimist toetavad kord nädalas toimuvad veebiseminarid. Õppetöö toimub Tartu Ülikooli e-õppe keskkonnas Moodle.

Registreerumine 17. aprillini siin.

Kursuste loojateks on Tartu Ülikooli keemia instituudi õppejõud Joana Jõgela, Heili Kasuk, Jörgen Metsik, Erki Enkvist, Terje Raudsepp ja Karmen Lust. Õppematerjalide ja e-kursuse koostamisel abistas tehniliselt Tartu Ülikooli õppeosakonna elukestva õppe keskus.

Täpsem info sisseastumiskatsete kohta on Tartu Ülikooli kodulehel.

Klassiruumi pilt

Matemaatika- ja informaatikaõpetaja magistriõppe infotund 2024

tudengid koridoris

Sel kevadel avab Tartu Ülikool doktoriõppes 189 õppekohta

inimene geoinfosüsteemiga

Geograafia magistriõppe infotund 2024